Avocado-abonnement voor consument
Nieuws

Avocado-abonnement voor consument

Afgelopen winter introduceerde Your Avojoy een nieuw concept voor de Nederlandse consument: avocado's aan huis bezorgd met een rijping naar keuze. Consumenten kunnen kiezen voor  'Enjoy now' om meteen van te genieten en 'Enjoy later' om nog even te laten doorrijpen voor een later moment.

Avojoy voor foodservice
Founder Carel van Krimpen lanceerde eerder samen met leverancier Westfalia en verpak- en rijppartner Euro West het merk Avojoy om de foodservice te voorzien van premium avocado's. "We maken een mooie groei door. Onze foodserviceklanten waarderen de kwaliteit en de reacties uit de markt zijn erg goed. Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld en het mooie weer zijn intrede heeft gedaan is het dan ook een en al positiviteit wat de klok slaat!"

Your Avojoy voor consument
De ontwikkeling met Avojoy leidde bij Carel al snel tot de wens om ook de consument rechtstreeks van gerijpte avocado's op maat te voorzien. "Toen Corona de wereld in kwam was het nog belangrijker om niet alles met je handen zomaar aan te raken. Er wordt vaak flink geknepen in avocado's in de supermarkt. Allereerst niet heel fris, maar het kwam ook het fruit niet ten goede. We waren ervan overtuigd dat dit beter kon en vandaar dat we besloten de avocado's bij de consumenten thuis te gaan bezorgen. Zo is Your Avojoy ontstaan. Met deze merknaam onderstrepen we de persoonlijke levering."

"Alle complimenten voor onze partners Westfalia en Euro West die de kansen in de markt zagen om dit concept verder uit te rollen. Het is namelijk nogal wat om de consument aan de voordeur van op maat gerijpte avocado's te voorzien. We hebben met hen een speciale 'avodoos' ontwikkeld die de avocado's tijdens verzending en in de koelkast beschermt. "Deze is 100% afbreekbaar. Goed voor het milieu én de avocado's komen beschermd aan bij de consument. We zijn nu enkele maanden onderweg en kunnen wel stellen dat we hét avocado abonnement voor de consument hebben gelanceerd. We bieden drie soorten boxen aan, de starter-, master- en familybox, per drie verpakt in een avodoos. We werken samen met een betrouwbare vervoerder die garandeert dat de boxen de volgende dag bij de klant arriveren."

Premium product
Your Avoyjoy werkt uitsluitend met grote Hass-avocado's. "We kiezen puur voor kwaliteit. Het is een premium product en zo willen we dat ook positioneren naar de klant, zodat we een betrouwbaar imago bij de consument opbouwen. We hebben gekozen voor een speelse en toegankelijke uitstraling. We willen de mensen blij maken en dat proberen we ook via onze huisstijl uit te stralen", besluit Carel.

Deel dit bericht: