Onze avocado's

Onze producten en verpakkingen

Met meer dan 100 jaar ervaring weten we waar we moeten zijn om altijd de beste producten te kunnen leveren. Smaak overgebracht van generatie op generatie. Zacht en olieachtig. Precies zoals we ze zelf graag eten. Onze toeleverancier Westfalia heeft eigen plantages over de hele wereld, waardoor wij jaarrond de beste avocado's kunnen aanbieden.

Ready to eat

Perfect van smaak, premium kwaliteit.

Eigen teelt

Inhouse ripening, met strenge kwaliteitscontrole.

Selectief

Met zorg geselecteerd, het hele jaarrond.

Hass avocado's

Vanwege de optimale smaak, structuur en populariteit kiezen wij exclusief voor Hass avocado's. Deze hebben een heerlijke noot- en olieachtige smaak en zijn onweerstaanbaar smeuïg. We zijn extreem kritisch op onze producten. Wij voeren daarom extra kwaliteitscontroles uit, zodat alleen de allerbeste producten bij jou terecht komen.

Ready to eat

Om tot de perfecte rijping te komen, meten wij de druk van de avocado's met een penetrometer. Hierdoor weten we precies hoe ready to eat het fruit is. Hoe lager de druk, hoe zachter het fruit. Zo gaan we verder dan alleen selectie op kleur.

Rijpings­programma's

De druk van de avocado's hebben we ondergebracht in 3 rijpingsprogramma's*. Aan de hand van de verkoopbehoefte, bepalen we welke druk het beste past bij jouw specifieke wensen van onze klanten. Of het nu gaat om een groothandel, sushi zaak of horecaleverancier. Door ons brede klantenbestand in de Benelux weten we precies welke druk past bij welk doel.

*De druk stages zijn indicatief, aangezien niet elke avocado dezelfde druk kan hebben. De avocado's kunnen het langst worden bewaard als ze direct na levering worden gekoeld!

Ready to eat

Rijpingsprogramma 1
druk 1/2

Ready to eat

Voor directe consumptie
binnen 2 dagen

Middelhard

Rijpingsprogramma 2
druk 2/3

Middelhard

Voor consumptie
binnen 3 dagen

Triggered

Rijpingsprogramma 3
druk 3/4/5

Triggered

Voor consumptie
rond de 5 dagen

Packaging

Onze avocado's staan voor kwaliteit en dat voeren we door tot elke vezel van het product. Daarom worden onze avocado's verpakt in een premium doos. Elke doos bevat 4kg avocado's met 16, 18, 20 of 22 stuks. Wil je liever een andere verpakking? Geen probleem! We zijn niet gebonden aan het aantal stuks of soort verpakking.

Afgestemd op jouw wensen

We hebben het hele jaar door een brede beschikbaarheid aan avocado's. Zelf kiezen hoe jouw avocado's eruit komen te zien? Dat kan! We bepalen samen de ideale variëteit, hardheid, kleur en verpakking. Alles kan worden afgestemd op jouw specifieke wensen.