Op maat gerijpte avocado's aan huis bezorgd
Nieuws

Op maat gerijpte avocado's aan huis bezorgd

Your Avojoy komt met een vernieuwend concept: kwalitatieve avocado’s, bezorgd aan huis. "Zo hoef je in de supermarkt nooit meer op zoek naar de perfecte avocado, maar worden deze gewoon bij hen thuisbezorgd. Hierdoor kunnen zij op elke moment genieten van  lekkere avocado’s", aldus Your Avojoy. 

Om dit te bewerkstelligen, werkt Your Avojoy met verschillende soorten rijping (Enjoy Now & Enjoy later). Enjoy Now voor directe consumptie en Enjoy Later om op een later moment van te genieten. Your Avojoy is te bestellen in drie verschillende pakketten: avocado starter (6 stuks), avocado master (9 stuks) en avocado family (12 stuks). Je kiest het pakket dat bij jou past en bepaald zelf hoe je de avocado’s gerijpt wilt hebben. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag in huis. De avocado’s worden geleverd in een uniek ontwikkelde (eier)doos, die de avocado’s beschermt tijdens de verzending én in de koelkast.

Your Avojoy speelt hiermee in op de steeds groter wordende trend van thuisbezorging. Dit is dan ook de reden dat Carel van krimpen is gestart met dit unieke concept. Carel: “We zien dat de markt van thuisbezorging blijft groeien. Daarnaast zijn avocado’s nog steeds een razend populair product. Op deze manier bieden wij de consument kwaliteit én gemak. Onze avocado’s ondergaan namelijk extreem strenge kwaliteitscontroles en worden met zorg geselecteerd. Hiermee levert Your Avojoy de kwaliteit waar de consument naar op zoek is.”

Your Avojoy houdt rekening met duurzaamheid in het gehele proces: “Door de supermarkt als schakel uit de keten te halen, hoeven de avocado’s een minder lange reis af te leggen voordat ze bij de consument terecht komen. Dit is niet alleen goed voor de kwaliteit, maar ook voor het milieu! Daarnaast streven we naar het verminderen van watergebruik en investeren we in moderne technologie en irrigatiesystemen om waterverbruik te verbinden. Ook onze (eier)doos is 100% afbreekbaar.”

Deel dit bericht: