Over ons

Over Avojoy

Avojoy is een product van Greenpoint Trading. Samen met toeleverancier Westfalia zorgen wij dat supermarkten, winkeliers, horecaleveranciers, groothandels, restaurants, foodservice en catering worden voorzien van de beste kwaliteit avocado’s. We geloven in de kracht van samenwerken en gebruiken ieders expertise om tot het allerbeste product te komen. Altijd met oog voor onze klanten en de wereld om ons heen. Door middel van persoonlijk contact bouwen we aan een duurzame relatie met onze klanten. Dat is waar we voor staan.

Hoge kwaliteit

Hoge kwaliteit

Consistentie

Consistentie

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Persoonlijke service

Persoonlijke service

“Avocado’s zijn een razend populair product. Toch is er nog voldoende ruimte om de kwaliteit van dit product te verbeteren. Door de samenwerking met gevestigde namen, beschikken wij over de juiste expertise en contacten om altijd de allerbeste avocado’s te kunnen leveren. Onze toegevoegde waarde zit hem in de aandacht die we besteden aan de avocado’s én aan onze klant. Daarom zeggen we bij Avojoy ook: The best avocados brought to you. Persoonlijke aandacht en kwaliteit, dat is waar het voor ons om draait.”

CAREL VAN KRIMPEN

Van massa naar specialisatie

Avocado’s zijn een kwetsbaar product en vragen daarom de nodige aandacht. Met goede en verse producten, zorgen we dat elke gerecht op smaak kan worden gebracht. Want kwalitatieve producten zijn uiteindelijk de basis voor elk gerecht. Je proeft onze producten daarom in sushi, poké bowls en bij lunchzaken en restaurants. Persoonlijk bij jou afgeleverd, altijd met een glimlach.

Met oog voor mens en milieu

Met plantages over de hele wereld, dragen we bij aan diverse initiatieven om communities in verschillende landen te ondersteunen. We doen onderzoek naar de beste manier van oogsten en het verminderen van watergebruik. We verpakken onze producten duurzaam en zorgen dat de gehele keten zo duurzaam mogelijk wordt ingestoken. Zo worden onze koel- en rijpingscellen bijvoorbeeld met bietensap gereguleerd! Ook ons verpakkingsstation is volledig voorzien van zonnepanelen. Duurzaam en verantwoord. Dat is hoe we het doen.

Alle partners van Avojoy zijn gecertificeerd

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?